Aquest matí s’està procedint al canvi de l’estacionament al carrer Santa Rosa. Després de les obres de millora d’accessibilitat de les voreres, la pròpia empresa va recomanar aquest canvi. Els tècnics municipals han aprovat la iniciativa que suposarà substituir l’actual aparcament en bateria d’una vorera per aparcament a les dues voreres en cordó. Es pretén millorar la seguretat dels vianants, reduir la velocitat i ampliarà les places d’estacionament.

Després de senyalitzar degudament la zona d’actuacions amb plaques, aquest matí ha començat, aprofitant els dies festius del pont de la Constitució, el canvi d’estacionament al carrer Sant Rosa. La nova distribució serà en cordó en les dues voreres amb el que s’ampliaran les places disponibles lleugerament. Al mateix temps també es busca una reducció de la velocitat, ja que està demostrat que en els carrils sense aparcament, els conductors tendeixen a córrer més. Per últim, es considera que també millorarà la seguretat dels vianants de les dues voreres que estaran més protegits pels cotxes aparcats.

El regidor de seguretat, Raül Llopis, destaca l’actuació: «Amb les obres d’accessibilitat i el canvi a cordó en les dues voreres de l’estacionament, el carrer Santa Rosa serà un lloc més segur i amable per als vianants, al mateix temps també guanyem alguna plaça d’estacionament així que la millora afecta a tots els àmbits».

Treballs de pintura

Treballs de pintura