L’Institut Alacantí de Cultura ‘Juan Gil Albert’ i la Diputació d’Alacant han organitzat amb la col·laboració de quatre ajuntaments, entre els quals es troba el d’Alcoi i concretament la regidoria de Política Lingüística, unes jornades d’art urbà pels drets humans. Es faran a L’Alguenya, La Nucia, Beneixama i a la nostra ciutat.

A Alcoi, l’artista urbà alcoià, Vincent, està pintant un mural de 30 metres de llarg per 2,5 metres d’alt al carrer Santa Rosa, 30, pels voltants de la plaça Miguel Hernández. Aquest mural es un homenatge a Joan Valls.

El pròxim diumenge dia 10, a partir de les 10 del matí les entitats organitzadores repartiran obsequis als xiquets que vagen. Expliquen tots els detalls, el regidor de Política Lingüística, Raül Llopis i el mateix artista, Vincent.

Mural a Joan Valls