Ahir es va inaugurar el ja quasi tradicional Mercadet de Nadal d’Alcoi, que enguany està tenint lloc durant el pont de desembre, del 6 al 10, al Parc de la Glorieta en horari d’11.30 a 14.30 h i de 17 a 21 h.

Per davant cinc dies per a gaudir de danses, contacontes, ambientació musical, una xocolatada popular, nadaletes i, com a tancament de luxe, l’actuació de Pep Gimeno “El Botifarra”. Tot amb servei de ludoteca per als més menuts, tallers de carta als Reis Mags, photocall, burrets, dromedaris, atraccions ecològiques i una “minigranja”. Vora 23 entitats comercials de la ciutat estan presents en el mercat, oferint també tallers propis.

Al vídeo de capçalera la regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ens parla de la fira i fa un repàs de les activitats previstes. En un segon video, podem veure l’actuació d’ahir del Grup de Danses “El Carrascal” d’Alcoi.

Programació