Alcoi compta de nou amb un atractiu més per al Nadal gràcies a la iniciativa de la regidoria d’Esports d’instal·lar una pista de gel sintètic en la Plaça de Dins. La proposta s’emmarca en el programa ’Alcoi, Ciutat del Nadal’ i està disponible des del divendres 1 de desembre, durant tota la campanya nadalenca.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, explica que el servei no suposa cost algun per a l’Ajuntament, i es 100% ecològica. «L’any passat va agradar molt la iniciativa, a la gent li vam donar un al·licient més per vindre al centre de la ciutat i gaudir del nostre Nadal», ha indicat el regidor, qui ha afegit que «tot i que va haver dies de pluja l’any passat, l’empresa també va estar molt satisfeta i ha volgut repetir també, fent de nou una campanya per als centres educatius».

La pista ocupa uns 280 metres quadrats (20 de llarg per 13,8 d’ample, un poc més que l’any passat que eren 240m2) i compta amb un perímetre de seguretat de 180 metres al voltant que, a més, facilita el pas als vianants. Els hostalers de la Plaça de Dins poden continuar muntant les seues terrasses, ja que l’escenari de gel queda situat al costat oposat. Amb una caseta per al lloguer de patins de fulla. El preu es de 4 euros cada mitja hora.

La pista estarà oberta fins al 7 de gener. De dilluns a divendres l’horari serà de 17 a 21 hores i els dissabtes, diumenge i festius d’11 a 14 i de 16.30 a 21.30. Des del 23 de desembre s’aplicarà l’horari de festiu per les vacances escolars.

A més hi haurà una campanya escolar de l’11 de desembre fins al 22 de desembre inclosos en horari escolar, i el preu serà de 2 euros, mitja hora.