El popular cantant valencià, Pep Gimeno ‘El Botifarra’, tancava ahir la Fira de Nadal d’Alcoi, que s’ha celebrat aquest pont de decembre al parc de La Glorieta. Ho feia amb un recull de nadaletes de la terra, com bé ho sap fer el de Xàtiva.

Alcoi23 va parlar amb ‘El Botifarra’ minuts abans de l’actuació. El cantaor va aprofitar per donar l’enhorabona als alcoians i les acoianes per mantenir i haver sabut recuperar la tradició del Betlem del Tirisiti, «Soc un enamorat del Tirisiti», ens va confessar. De la mateixa manera va destacar la singularitat del Nadal alcoià.

Al video de capçalera podeu veure les declaracions del Botifarra i una breu part del seu concert nadalenc, que va ser seguit per nombroses persones.

Pep Gimeno "El botifarra" a Alcoi

Pep Gimeno «El botifarra» a Alcoi

Pep Gimeno "El botifarra" a Alcoi

Pep Gimeno «El botifarra» a Alcoi

Pep Gimeno "El botifarra" a Alcoi

Pep Gimeno «El botifarra» a Alcoi