Ahir van començar les obres per asfaltar de l’1 al 15 de l’avinguda d’Elx i dels números 105 al 93 de El Camí. D’aquesta manera es completarà l’asfaltat de tota aquesta avinguda. Aquesta zona ha patit molt desgast pel trànsit de camions que accedeixen als polígons. L’actuació serà finançada amb el pla de modernització dels polígons.

Les obres van començar ahir amb el fresat, durant hui i demà s’asfaltarà, demà s’alçaran les tapes de registre i divendres 15 es pintarà. L’actuació té un cost de 60.115,56 euros i la porta endavant Guerola Transer, SLU.
Recordem que ahir el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, va anunciar que la Generalitat incrementarà fins als 2.700.000 € la inversió econòmica prevista per millorar els polígons industrials de la ciutat, sumat als 1.122.243 milions que inverteix l’ajuntament suposa més de 3,8 milions d’euros.

Jordi Martínez, regidor d’Obres explica que «aquesta actuació es realitza gràcies a l’ampliació de la quantitat que aporta la Generalitat, que serà aproximadament el 70% del total de la inversió a Alcoi, el 90% del que vam demanar, ja que des de l’ajuntament mantenim els 1,2 milions el que permet fer més millores, en aquest cas en l’àrea d’accés al Polígon de la Beniata i altres que anunciarem pròximament»