Els primers pilons per finalitzar la rehabilitació del Pont de Sant Jordi començaran a posar-se el proper divendres. Cal recordar que, amb l’atemptat de Barcelona, la recomanació de les forces de seguretat va ser reforçar les mesures de protecció en les vies principals pel que es va decidir contractar la fabricació d’aquests pilons.

Al pont de Sant Jordi està prevista la col·locació d’un total de 180 pilons de 25x25x50 cm. Una vegada col·locats els pilons es podrà demanar el seu enllumenat format per plaques de ‘metacrilat retroenllumenades’ ja que aquestes es fabriquen a mida i és necessari esperar a la col·locació dels pilons per assegurar-se’n que s’adapta a la pendent i les característiques del pont. La il·luminació per tant, es col·locarà previsiblement després del Nadal.

L’actuació començarà divendres 15 de desembre amb el perforament d’una de les voreres i acabarà amb la col·locació d’aquests pilons el dissabte 16 de desembre. Durant els dies de treball, es podrà circular a peu per una de les voreres i es tallarà el carril de circulació de vehicles del centre a l’Alameda, desviant els cotxes pel recorregut que ja es va utilitzar durant les obres. Amb aquesta acció, es col·locaran els pilons d’una vorera, i l’altra es farà en el següent cap de setmana que no complique el trànsit a la ciutat.

Inforgrafia del resultat

Inforgrafia del resultat