La ciutadania d’Alcoi tindrà l’oportunitat de gaudir demà  17 de desembre a les 18 h de l’obra «La Viuda Alegre». Gràcies a la tasca del grup Vocemmus el Teatre Calderón acollirà aquest espectacle que se centra en les aventures de la rica però massa honrada vídua Hanna Glawari i tota una cort de divertits personatges.

Dos dels seus protagonistes, el tenor Moisés Molín, que interpreta al Comte Danilo, i la soprano Ascensión Padilla, que encarna a Ana de Glavari “La Viuda Alegre”, ens parlen al següent vídeo de l’obra i reflexionen al voltant de l’important paper de la música al nostre territori.

També serà part integrant de l’obra l’Orquestra Simfònica d’Alcoi, el director de la qual, Gregorio Casasempere, remarca el «privilegi» que representa per a Alcoi acollir «La Viuda Alegre». A la compareixença també han estat presents la directora artística del grup Vocemmus, Jovita Gómez Couto, i el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Cartell