La nova regidora de Compromís Alcoi, Begonya Domènech, prendrà possessió el pròxim ple de l’Ajuntament demà dilluns 18 i ha declarat «hem notat a faltar enguany al nadal, una campanya referent al joc igualitari i no sexista».

Begonya ens comenta, «l’any passat es va realitzar una campanya des de l’Ajuntament d’Alcoi, per fomentar els valors igualitaris i trencar amb els estereotips de separació de sexes des de la infantesa. En aquestes dates es concentra la majoria de les vendes i publicitat de joguets, així doncs és el moment on més efectivitat tenen aquest tipus de campanyes.

Segons explica la regidora “Sembla que enguany no s’ha fet aquesta campanya per deixadesa del govern local, i pensem que des de les institucions no podem deixar passar el moment de posicionar-nos amb la defensa d’aquests valors, per això des de Compromís hem presentat una moció per a fomentar aquests valors igualitaris” i continua La moció ha rebut el suport de tots els partits i es convertira en Moció institucional, de la que estem molt contents, encara que continuarem exigint al govern que realitze aquest tipus de campanyes”

 

Foto: M Cheung (Licencia Creative Commons)