De cara a acollir la tercera edició del Campament Reial i que Ses Majestats i tots els seus visitants se senten més a gust, des de la regidoria de Medi Ambient s’han realitzat actuacions per a millorar aquesta zona del paratge del Preventori. Concretament, s’ha disposat un conjunt de baranes en la zona que circumda el Campament amb les quals protegir als assistents tant dels desnivells com dels cotxes que circulen per la carretera d’accés al Preventori. Paral·lelament s’ha desbrossat i netejat la zona, millorant així la comoditat i l’aparença del paratge.

Aquests treballs d’adequació van finalitzar durant la jornada d’ahir després de dues setmanes d’actuació. En total foren uns 10 operaris els que estigueren treballant a la zona, la meitat pertanyents a la brigada forestal del programa Avalem Joves i l’altra meitat a la brigada de manteniment del Parc Natural de Mariola, depenent de la Conselleria de Medi Ambient. El pressupost final ha voltat els 1.400 euros.

Recordem que el Campament Reial estarà instal·lat el matí del 5 de gener al Preventori. Fins al moment s’han venut més de 8.000 entrades, tant de manera física com a través de la web ticketalcoi.com; la resta, 200 en total, es podran adquirir al mateix Campament el 5 de gener a partir de les 8.45 h.

La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació Cultural Samarita amb el patrocini de Mutua de Levante, i té, d’altra banda, caràcter benèfic. La recaptació de les entrades anirà destinada al Campament Esplai i a l’Associació TEA – Asperger d’Alcoi.

Millores en el Preventori

Millores en el Preventori