Els pilons per finalitzar la rehabilitació del Pont de Sant Jordi es van col.locar ahir dijous per evitar fer-ho durant el cap de setmana, ja que són unes dates de molt trànsit per fer les compres del Nadal. A més, dissabte obrirà al trànsit el Viaducte de Canalejas, tal com es va anunciar abans del Nadal.

Al pont de Sant Jordi s’han col.locat un total de 180 pilons de 25x25x50 cm. Una vegada col·locats els pilons es pot ja demanar el seu enllumenat format per plaques de ‘metacrilat retroenllumenades’ ja que aquestes es fabriquen a mida i era necessari esperar a la col·locació dels pilons per assegurar-se’n que s’adapta a la pendent i les característiques del pont. Aquesta il·luminació porta com a decoració una part de l’escut d’Alcoi que podem trobar en gran part del mobiliari urbà.

Demà dissabte el Viaducte de Canalejas recuperarà la circulació en ambdós sentits, ja que obrirà al estar acabades les actuacions. Tal com se’ls va explicar als veïns, al Nadal estaran finalitzades les obres d’aquesta infraestructura que uneix el centre amb el barri del Viaducte.

Per altra banda, recordar que dissabte tindrà lloc «L’Asguinaldo al Carrer», un acte organitzat pel Grup de Danses Sant Jordi, on participen també la majoria de colles de dolçaines i percussió d’Alcoi. Per celebrar aquest acte solidari i tradicional estarà tallat al trànsit de 18 a 20.30 hores el carrer Sant Llorenç, des del seu començament fins el Centre Cultural. Es podrà accedir a la Zona Alta pujant per Sant Nicolau, també es podrà circular pel carrer Sant Josep i baixar cap a l’Avinguda País Valencià.

Estat actual del Pont de Sant Jordi