Dins del pla de modernització dels Polígons que està duent-se endavant a Alcoi amb una inversió de 3.822.243 euros, on l’IVACE (Conselleria d’Indústria de la Generalitat Valenciana) aporta el 70%, 2.700.000, i l’Ajuntament els 1.122.243 milions restants, s’ha creat una web que inclou informació de tots els polígons i de totes les empreses que estan en ells, 237 en total, tal com van demanar els empresaris de les diferents àrees industrials.

La pàgina Web que està tant en valencià com en castellà, permet connectar les zones industrials i cercar informació des de qualsevol punt del món. S’ha creat una Web ad hoc per a donar a conèixer els serveis, empreses i ubicació a través d’Internet, facilitant a clients i professionals la consulta de la informació en un entorn web que destaca per la seua senzillesa, buscant la usabilitat i navegabilitat, afavorint el posicionament dels cercadors.

Entre d’altres avantatges es permet geolocalitzar cada empresa (hi ha 237) el que pot facilitar molt la rebuda de visites o de proveïdors. També s’inclou la programació d’un sistema que permeta als responsables de les associacions empresarials i/o Ajuntament d’Alcoi, mantenir actualitzats contínuament els continguts de la pàgina web, amb un apartat de notícies, de forma senzilla des d’un panell d’administració.