La regidoria de festes ha preparat per a tots els alcoians i visitants del voltant una festa per a tota la família per donar la benvinguda a 2018. A les 22 hores començarà la festa a La Plaça, punt neuràlgic des de fa anys de l’última nit de l’any amb un espectacle d’il·luminació. Destaca l’actuació de Bithches Deejays, coneguts per oferir festes amb una música divertida d’estil variat.

Una any més, la Plaça tornarà a ser l’epicentre alcoià per a sentir les 12 campanades i acomiadar l’any 2017 com es mereix. En aquesta ocasió, l’ambientació serà a càrrec de Bithches Deejays. Com sempre, hi haurà també concurs de disfresses amb 300 euros per al primer premi i un lot de copes per al segons. A les 12, el Campanar serà l’encarregat de fer sonar les 12 característiques campanades i donar entrada a un nou any amb molta música i ambient.

La música vindrà de la mà del grup Bithches Deejays, coneguts per la seua indumentària estrafolària, amants de la música indi però que com ells mateixos afirmem, «punxem de tot», música variada a gust del públic que hi haja en aquells moment davant. Recentment en una entrevista explicaven: «Som bàsicament una mescla d’estils sense estil. En les nostres sessions es pot escoltar de tot, rock, pop, conya i sempre un poc d’electrònica». Una definició que els agrada donar pel seu estil és «verbena indie patria».

Com sempre, es repartirà cotilló per als més menuts i hi haurà un ludoteca situada en l’espai de l’Àgora, a la planta de dalt del mercat de Sant Mateu. Per a la ludoteca es pot apuntar als més xicotets en www.seaeventos.com o el mateix dia en el control d’accés.

Raül Llopis, regidor de festes, destaca la festa organitzada per l’Ajuntament al centre de la ciutat i anima a la participació: «Els alcoians fa anys que tenen a la Plaça el seu lloc de trobada per donar la benvinguda a l’any. Animem a tots a fer front a les temperatures de desembre amb molt humor, música i festa, i a començar l’any com sempre, amb ambient i sense incidències».