El Consell Local de la Infància i l’adolescència (CLIA) que es va constituir recentment a Alcoi, i amb ell la possibilitat per als més joves d’opinar i decidir sobre les importants qüestions que afecten la ciutat. Va dur ahir una carta a l’alcalde, Toni Francés, amb les seues peticions. Han aprofitat per fer propostes i preguntes. La seua tasca seguirà treballant sobre el Pla d’Infància.

El CLIA, està conformat per 36 alumnes, tots escollits pel propi alumnat dels centres adherits a la iniciativa. Concretament hi ha un representant de cinqué de primària per cada col·legi públic; un de primer i tercer d’ESO per cada institut; i per cada centre concertat hi ha un representant de cinqué de primària, un de primer d’ESO, i un altre de tercer d’ESO.

En total son 17 els centres escolar amb representació al CLIA: quatre públics (Horta Major, Miguel Hernández, Romeral i Sant Vicent), nou concertats (La Presentació, Josep Arnauda, La Salle, Sagrada Família, Salesians Joan XXIII, Salesians Sant Vicent Ferrer, Sant Roc, Sant Vicent de Paül i Santa Anna) tres instituts (Andreu Sempere, Cotes Baixes i Pare Vitòria), i un centre d’educació especial (Tomàs Llàcer).