Ja es pot accedir a la web www.smartcity-alcoi.com on la ciutadania alcoiana tindrà l’oportunitat de conéixer quins beneficis atorga l’estratègia “Alcoi Smart City”. El regidor de Territori i Ciutat Intel·ligent, Manolo Gomicia, ha explicat en roda de premsa de manera detallada el funcionament de la web.

A aquest nou portal es podrà trobar informació en temps real referent als nivells de qualitat de l’aire, informació dels punts de càrrega de vehicles elèctrics o de l’estat del trànsit als accessos de la ciutat. Per un altra banda també hi ha  informació sobre la càtedra Smart City o del projecte Smart City Tour (per tal d’afavorir el coneixement de l’estratègia Smart City entre els escolars). També es disposa d’un menú en el qual està inclòs tot el que fa referència als projectes d’innovació en els quals està immers l’Ajuntament d’Alcoi. A l’aparatat de desenvolupament econòmic, que estarà disponible pròximament, es donarà a conéixer un important projecte de desenvolupament econòmic que no compta amb cap precedent al nostre territori.

Altres apartats

Turisme: on s’oferirà informació d’aquesta àrea que puga resultar pràctica per a turistes i veïns de la ciutat.
Mobilitat: amb informació sobre els plans locals de mobilitat, accessibilitat i distribució dels actuals i futurs carrils bici.
Àgora: amb informació relativa al funcionament d’aquest centre.
Cultura: on s’enllaçarà a la informació recollida en www.ticketalcoi.com

Al vídeo de capçalera el regidor Manolo Gomicia ens explica més detalls de la web, que, segons les seues paraules, “permetrà recollir dades per tal d’oferir informació i prendre decisions estratègiques”.

Moment de la presentació