Del 17 al 21 de gener, es celebrarà a Madrid, la Fira Internacional del Turisme -FITUR-, una de les fires més importants del món del sector. L’Ajuntament d’Alcoi ja té preparat el programa d’activitats que durà a terme per promocionar la ciutat en aquest esdeveniment.

D’una banda la II Fira Modernista d’Alcoi, sobre la qual s’ha preparat un vídeo promocional i un primer programa d’activitats per a presentar en societat. D’altra banda, la recentment homologada ruta BTT (per a bicicletes d’alta muntanya), que compta amb 80 senyals per marcar l’itinerari a l’entorn natural de la ciutat, i que promet incidir en el potencial turístic i paisatgístic alcoià.

Sobre aquestes accions promocionals, que tindran lloc el pròxim dijous 18 de gener en el marc d’questa destacada fira, ens parlen amb més profunditat al vídeo de capçalera la regidora de Turisme, Lorena Zamorano i el regidor de Medi Ambient, Jordi Martinez.

Fira Modernista d'Alcoi

Fira Modernista d’Alcoi

Carrascar de la Font Roja

Carrascar de la Font Roja