Des de Guanyar Alcoi s’està treballant amb als pressupostos per al 2018 des de finals de l’estiu. Van presentar més de 50 propostes a principis de setembre perquè s’estudiaren per part del Govern del PSOE i s’inclogueren als pressupostos per al 2018. Després dels tallers realitzats amb la ciutadania van seguir aportant més propostes fins a més de 80.

El Govern ha anat presentant el seu esborrany des del 15 de desembre fins a finals d’any i ara ha obert un període per presentar possibles esmenes. El dilluns 29 de gener tindrà lloc el Plenari Municipal on es debatran i es votaran els pressupostos per al 2018.

Com explica la regidora Vicky Llàcer «des de Guanyar Alcoi hem organitzat una assemblea oberta per tal de presentar a la ciutadania l’esborrany del Govern, explicar a la ciutadania el treball realitzat des del Grup Municipal de Guanyar Alcoi i debatre sobre la línia a seguir a l’hora de presentar esmenes a aquest esborrany i el posicionament del grup davant la votació dels pressupostos per al 2018.»

L’assemblea serà oberta per tothom i tindrà lloc el dijous 11 de gener a les 19 hores al Centre Ovidi Montllor al carrer Vistabella 8, d’Alcoi.