L’ajuntament d’Alcoi ha reparat les portes metàl·liques principals i d’eixida d’emergència de l’SPE, el Servei Psicopedagògic Escolar, ubicat al parc El Romeral i a més ha instal·lat tancament perimetral i un conjunt de portes que intentar evitar l’accés a l’edifici així dissuadir de la realització d’actes vandàlics.

El tancat de malla electrosoldada té més de 2 metres d’alçada i un total de 80 metres quadrats. L’import total d’aquesta actuació ha estat de 9.448,07 euros.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, explica que «volem evitar actes vandàlics i fer més difícil l’accés a les persones que no actuen correctament, també demanem a la gent que veja fer malbé el que és de tots que ho faça arribar a les autoritats pertinents perquè se sancione com correspon però, sobretot, per a que tothom tinga consciència del cost econòmic i social d’accions d’aquest tipus».