La Xarxa d’escoles associades de la Unesco, amb la col·laboració de la regidoria d’educació de l’Ajuntament d’Alcoi, ha dut a terme una iniciativa amb la qual preservar la memòria de l’experiència viscuda per l’alcoià Paco Aura en el camp de concentració de Mauthausen.

Es tracta de la realització d’un curt audiovisual basat en la novel·la gràfica de Jordi Peidro, “Esperaré siempre tu regreso”, projecte en el qual han intervingut els centres CIP FP Batoi, IES Andreu Sempere, IES Pare Vitòria i CEIP Sant Vicent.

Al vídeo de capçalera el regidor d’educació a l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda; l’autor de l’obra, Jordi Peidro; i el representant de la Xarxa d’escoles associades de la Unesco, Jesús Martínez. ens parlen en profunditat del projecte. Baix aquestes línies podeu veure el curt sencer.

Moment de la presentació