El portaveu i regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha declarat «els darrers dies deixen en evidència que per alguns partits ja han començat la campanya electoral de 2019 i obliden les obligacions amb la ciutadania, un fet molt licit que nosaltres no compartim. A Compromís treballar per Alcoi és el més important i sempre aportem per millorar».

Ivorra explica «a Compromís fem una oposició constructiva sense oblidar ser crítics amb el que toca, i malgrat no estar d’acord amb la línia seguida pel govern de Toni Francès pensem que la nostra feina és treballar per la millora de la nostra ciutat i en aquests moments la forma més adequada és presentar propostes i esmenes al pressupost, i per descomptat negociar amb Toni Francés o amb qui siga per fer avançar Alcoi com a màxima prioritat».

«Per contra, aquests enfrontaments, acusacions i immobilisme d’alguns partits el que fan és deixar als ciutadans i a Alcoi en una situació de paràlisi molt perjudicial» comenta Ivorra, que segueix «Per a Compromís els nous pressupostos tenen moltes deficiències com ja hem denunciat, i seria una irresponsabilitat no seure amb el govern per intentar minimitzar aquestes deficiències. En aquest sentit hem presentant una sèrie d’esmenes als pressupostos amb intencionalitat clara de dinamitzar els sectors més necessitats de la nostra ciutat, com són indústria, comerç, cultura i turisme, esport, propostes per als majors… que esperem que siguen acceptades»

Resumint la seua posició, el portaveu de la formació ha declarat estar disposats a seure amb el PSOE per a negociar «amb disposició d’arribar acords, però que ningú pense que açò és una carta blanca, tenim propostes prioritàries i han de ser acceptades pel govern de Toni Francés»