Dins dels actes per celebrar la festivitat de Sant Antoni, aquesta vesprada ha tingut lloc a Alcoi la tradicional benedicció d’animals. La porta principal de la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc  ha vist desfilar a decenes de persones acompanyades dels seus animals. La comitiva ha anat precedida pels Amics dels Cavalls. A continuació ha hagut una xocolatada i jocs infantils a La Glorieta.

Demà diumenge a les 8,30 h serà la despertà. Trenta minuts després tindrà lloc la concentració al Poliesportiu Francisco Laporta, on es servirà timonet i herbero amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Alcoi.

La romeria a peu començarà a les 9,30 h. A l’Ermita hi haurà aigua i aigua-sal per als romers. Allí, el grup de Danses Sant Jordi farà dansades i jocs fins a l’hora de la missa que serà a les 12.30 h.

El dia de la Romeria estarà prohibit l’accés amb vehicles de 7 a 15 hores. Hi haurà un servei gratuït d’autobús que eixirà cada 30 minuts aproximadament des de l’esplanada del Poliesportiu, estarà en funcionament de 9 a 15 hores.

Benedicció de Sant Antoni

Benedicció de Sant Antoni

Benedicció de Sant Antoni

Benedicció de Sant Antoni

Benedicció de Sant Antoni