El regidor i portaveu del Grup Municipal Compromis a l’Ajuntament d’Alcoi, Màrius Ivorra, ha declarat respecte a l’anunci de la Conselleria el passat divendres «la nova unitat de la Cosmètica creada a AITEX és una solució molt treballada per Compromís i Júlia Company (directora IVACE), juntament amb els empresaris del sector amb l’objectiu de donar servei a la indústria de la Cosmètica, molt present a la nostra comarca a les últimes dècades»

A la Comunitat Valenciana existeixen vora 50 empreses dedicades al sector de la cosmètica, que des de fa més d’una dècada estan demanant als nostres dirigents la creació d’un institut tecnològic de la Cosmètica. El projecte ha estat dins de les promeses electorals de diferents partits sense que es fera cap gestió, fins a aquesta legislatura.

Per al regidor Ivorra «Aquesta solució pretén fer un bon ús dels recursos de la conselleria optimitzant al màxim els mitjans tècnics ja existents a la nostra ciutat. És una Unitat molt consensuada i meditada per a donar el servei real que des del món empresarial es demanda. A més des de l’entrada de Rafa Climent a la Conselleria d’economia, han estat eliminades les polítiques d’anteriors dirigents basades en realitzar inversions faraòniques amb resultats poc clars, ara les inversions de la conselleria tenen un criteri clar i vocació d’ajudar a les indústries del nostre país a ser més competitives sense malbaratar els pocs diners dels quals disposem»

Momento de la visita de Climent a AITEX