El pròxim dimecres, 31 de gener ,tindrà lloc a l’espai Àgora un networking empresarial per a l’àmbit de l’Alcoià i el Comtat. L’esdeveniment serà entre les 9 i les 11 hores.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, segons el regidor Manolo Gomicia, serà «facilitar un lloc d’encontre perquè diferent emprenedors del nostre entorn puguen establir col·laboracions comercials». Fins al moment 14 empreses s’han inscrit en aquest networking, encara que s’espera la presència d’unes 25.

Cada una de les empreses disposarà de tres minuts per a dur a terme la seua presentació; posteriorment, els ponents tindran l’opció de realitzar els pertinents contactes durant l’esmorzar programat. Les inscripcions romandran obertes fins al mateix dia 31 i es podran formalitzar al aquest enllaç.

Les entitats col·laboradores seran, Cámara de Comercio Alcoy, Jovempa, la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, el Campus d’Alcoi de la UPV i el CEEI Alcoy-Valencia.

Al video de capçalera els representants del Campus d’Alcoi de la UPV i el CEEI Alcoy-Valencia, Jaume Masià i Jesús Casanova respectivament, en expliquen, juntament amb el regidor Manolo Gomicia, l’esdeveniment.

Moment de la roda de premsa