L’Àgora va acollir ahir per la vesprada el lliurament dels diplomes de les Ajudes Inmpuls i al comerç al centre d’Alcoi per part de l’alcalde Toni Francés, la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, i el regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia.

En total, més de 50 projectes amb una quantia econòmica superior als 110.000 euros. D’ells, 42 són ajudes inmpuls dividides en tres línies de finançament: el programa @emprendre, que contempla 19 ajudes; @micro, amb 14 projectes subvencionats; i @arrendalcoi, amb la que es finançaran 9 projectes.

Cal recordar també que aquest any, a més de les ajudes Inmpuls, el Govern ha creat unes ajudes a través de la regidoria de comerç, específiques per a implantar negocis al centre històric, que també ha permés a 16 projectes rebre ajudes en dues línies: l’obertura del negoci i l’adequació del local comercial.