L’equip d’Emergències de l’Ajuntament d’Alcoi format per Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil, ACIF i els departaments de Medi Ambient, Obres i Esports s’ha reunit davant la previsió meteorològica per coordinar l’operatiu en cas d’empitjorar aquesta previsió per dissabte o diumenge, així com altres temporals que es puguen produir a les pròximes setmanes. A més a més, s’ha fet una imatge per difondre les recomanacions per a la ciutadania que són les que ha transmès l’112.

«Les previsions cada vegada són més fiables, encara que també poden canviar. Activem aquest dispositiu per estar preparats, millor si al final, no es complica la situació», explica el regidor de Seguretat, Raül Llopis, qui afirma que «la nostra intenció és la de previndre i avançar-nos a qualsevol incidència».

També s’ha difós una imatge per a xarxes socials que també s’ha enviat a la premsa amb les recomanacions de l’112 en cas de temporal de vent i onada de fred. En el cas del vent que és el que principalment es preveu indiquen que: «No s’ha d’eixir de casa si no cal, hi ha que allunyar-se de cases velles o en mal estat, evitar els murs i tanques publicitàries, no transitar per parcs o zones arbrades, no passar per davall de bastides o edificis en construcció així com allunyar-se dels pals de llum i torres d’alta tensió».

cartell