Aquest cap de setmana torna a Alcoi el ‘Winter Black Swing Festival’, esdeveniment que està consolidant-se com un dels festivals de jazz i swing més importants de tot el territori valencià. L’associació Little Black Alcoi, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi, porta doncs a la nostra ciutat actuacions musicals i classes de ball a càrrec d’alguns dels professors de lindy hop amb major projecció internacional.

Malgrat que el registre per a totes les activitats del festival es troba ja tancat, el públic en general podrà contemplar els hoppers en plena acció, avui divendres 26 a les 20.30 en la Plaça de Dins, i podrà acudir també a la projecció d’un curt al Centre Cultural Mario Silvestre.

S’espera que al voltant de 450 persones envaesquen Alcoi amb estètica dels anys 30 i sobretot amb ganes de passar-ho bé.

La regidora María Baca ha presentat en roda de premsa l’esdeveniment acompanyada d’alguns membres de l’organització: Hermes Vélez, Víctor López, Isabel Gregori i Pilar Molina.