El passat dilluns 22 de gener, la diputada de Cs a les Corts Valencianes, la alcoiana Rosa García, al costat de la regidora de la formació a l’Ajuntament d’Alcoi, Maribel Sánchez, van mantenir una reunió amb el director del geriàtric del Preventori, Rafael Requena, per informar-se de la situació laboral en la que es troben els treballadors d’aquest centre alcoià.

Després de les contínues protestes dels treballadors per la manca de personal del centre, des de Ciutadans s’ha volgut contribuir, en la mesura del possible, tractant de trobar una solució a aquest problema perquè el centre pugua mantenir el millor servei possible.

Por altra banda, Rosa García ha mantingut també una trobada amb els sindicats per tractar aquest assumpte. En aquesta trobada els sindicats li han traslladat a la diputada seu punt de vista sobre aquest problema.

Preventori d'Alcoi

Preventori d’Alcoi