Durant els pròxims mesos les persones majors de la ciutat tindran l’oportunitat de realitzar diferents tallers gràcies a l’ajuntament, concretament a a la regidoria de Polítiques Socials. Haurà de: Dansa Oriental, Mindfulness, Viure és descobrir-se, memòria activa i creixement personal. Ja han organitzat un taller Intergeneracional.

Aroa Mira, edil de Polítiques Socials, destaca que «la intenció d’oferir aquests tallers no és una altra que seguir donant oportunitats als nostres majors per a accedir a activitats d’oci que a més reporten un enriquiment personal, en la línia d’oferir a aquest segment de la població una sèrie d’activitats d’oci actiu i dinàmic, que estimule la seua participació com a agents actius de la societat».

Un dels cursos serà de Dansa Oriental, tindrà lloc els divendres d’11 a 12.30 hores en el Conservatori. Es portarà avant del 9 de març al 4 de maig.

També hi haurà un altre de Mindfulness. Aquesta activitat pot considerar-se una filosofia de vida que inclou la pràctica de la meditació, al costat de diverses tècniques de relaxació. Serà de l’11 d’abril al 30 de maig els dimecres de 17.00 a 18.30 hores.
Les persones interessades en aquests dos tallers han de cridar al telèfon 606781642 (Mª Carmen).

Del 12 de febrer fins al 28 de maig, tindrà lloc el taller «Viure és descobrir-se». Serà els dilluns. Per a apuntar-se cal cridar al 600943091 (Aranza).

A més, hi haurà un taller de memòria activa i creixement personal, destinat a persones a partir de 60 anys que vulguen aconseguir un coneixement més profund d’elles mateixes. Serà cada dimecres de 17.00 a 18.30 hores en l’aula de formació de la Creu Roja al carrer Rois de Corella núm. 2). Comença hui 24 de gener i acaba el 14 de març. Serà realitzat per Cristina Giner i Marina González. Per a fer les inscripcions cal trucar al 96 553 71 24.

Tallers per a majors