El portaveu de la formació Ciutadans a l’Ajuntament d’Alcoi, Jorge Sedano, ha declarat que «possiblement tots hem conegut algun cas dolorós de persones a les quals  els queda un any o pocs mesos per arribar a l’edat de jubilació, es queden sense feina, i fins i tot, de vegades, sense accés a prestacions per desocupació per assolir l’edat de jubilació «.

Pensant especialment en aquest col·lectiu tan vulnerable, el Grup Municipal Ciutadans va a proposar en el pròxim Ple la creació d’una borsa d’ocupació específica per a persones aturades amb edat propera a la jubilació. Es tractaria d’estudiar la possibilitat legal i tècnica d’aquesta proposta i, en cas de ser possible, que sigua eficient davant un drama humà i social com és quedar-se sense feina uns pocs anys abans o mesos abans de la jubilació professional.

En la mateixa línia, Sedano ha manifestat que «aquestes són situacions molt doloroses que pateixen persones que han tributat durant molts anys i veuen com, pràcticament al final de la vida laboral, la situació es complica i experimenten la gran dificultat que representa trobar un nou treball, especialment, passats els seixanta anys «.