La reunió del preventiu per la neu ha tingut lloc aquest matí a les 10.30 per a avaluar les últimes hores a la ciutat i la previsió per a la resta del dia i el cap de setmana. Els efectius han treballat tal i com estava previst tota la nit i a primeres hores del matí, i la normalitat a la ciutat ha sigut la tònica general. El casc urbà està transitable i els autobusos no s’han vist afectats. Es continua repartint sal i observant aquelles zones més conflictes i les urbanitzacions també són transitables però amb precaució.
Les classes continuen amb normalitat a la ciutat i està previst que segueixen així al llarg del dia ja que la previsió meteorològica indica que les precipitacions seran lleus o remetran a les pròximes hores.

Totes les carreteres pròximes a la ciutat estan accessibles i en aquest moment, no hi ha cap tall de trànsit. Per consultar l’evolució de les carreteres es recomana accedir a www.dgt.es o telefonar al 011. A la zona del Rebolcat, hi ha una pala treballant per retirar neu però tampoc existeixen problemes destacats amb el trànsit.

Reunió de coordinació

 

La neu en Alcoi

 

Neu a la Serreta aquest matí . Foto: Carles Gisbert