Podem reforça la tasca de seguiment de les polítiques del Consell per a asegurar que l’execució del pressupost assignat a la gratuïtat de les classes extraescolars en horari lectiu permeta arribar a tot l’alumnat sense excepcions.

Segons Aarón Ferrándiz, responsable de comunicació del Cecle Podem Alcoi, “Les esmenes de Podem als pressupostos de la Generalitat van aconseguir pujar la quantitat destinada a esta qüestió fins als 8,5 milions d’euros, quantitat que dès de Podem estimem que hauria de ser suficient per estendre les activitats a tot l’alumnat sense demanar cap compensació econòmica a les famílies”.

La inclusió d’aquesta partida en la negociació dels pressupostos de la Generalitat per a 2018 va ser una de les exigències que Podem va posar damunt la taula per donar el seu vot favorable. En les setmanes prèvies, la Conselleria d’Educació havia obert la possibilitat a que, depenent de la tresoreria dels centres educatius i de les condicions econòmiques de la família dels alumnes, es poguera demanar alguna aportació a les famílies posant com a condició que l’activitat fóra “no lucrativa”.

Foto: Podem Alcoi