Aquest matí, s’ha presentat en roda de premsa la XL pujada a la Font Roja, que es disputarà el diumenge 11 de març a les 10.30 h, amb eixida des de la plaça d’Espanya i arribada, com no, al Santuari de la Font Roja.

La distància serà d’11 quilòmetres sobre terreny asfaltat per dins d’Alcoi i del Parc Natural de la Font Roja. El desnivell de la prova serà aproximadament de 450 metres i el tancament de la carrera serà a les 12.15 h.

Quant a les inscripcions, es faran telemàticament a la web www.timerlap.com i als establiments Corremon Alcoi i Urban Running Alcoi. El preu d’inscripció és de 9 €, la qual es podrà realitzar fins al divendres 9 de març a les 18 h. El nombre màxim de corredors serà de 700.

El president del Club Atletisme Alcoi, Toni Giner, ha presentat la prova en roda de premsa, on ha confirmat la participació del corredor de llarga distància Vicente Juan García; la participació d’Andrés Micó, guanyador de les últimes edicions de la Pujada a la Font Roja i la Mitja Marató Alcoi, serà efectiva si el corredor no té finalment cap altre compromís.

Jordi Linares i Eva Ramos, representants de dos dels patrocinadors de la carrera, Rotary Club Alcoy Font Roja i Nutrilia respectivament, també han estat a la compareixença, explicant com col·laboraran amb l’organització de la cursa.

Lorena Rodríguez, corredora del Club Atletisme Alcoi, ha anunciat que s’està treballant en una pàgina web on anunciar els resultats de les carreres on els membres del club participen.

Per últim, el regidor d’Esports, Alberto Belda, ha animat a tots els corredors que participen en una prova que reuneix grans atractius: un preu assequible i un paratge idíl·lic per a la pràctica esportiva.

Font Roja d'Alcoi

Font Roja d’Alcoi

Moment de la roda de premsa