El Conservatori de Dansa d’Alcoi celebra la seua setmana cultural. Durant aquesta setmana, una professora de prestigi internacional, en aquesta ocasió, Lorena Luz Aparicio, impartirà classes de dansa als alumnes del Conservatori amb la finalitat que aquests adquirisquen més coneixements en les especialitats que estudien durant el curs escolar.

En aquesta ocasió, l’especialitat que s’impartirà és la de Tècniques Somàtiques (Tècnica i pràctica per a la millora de l’entrenament i consciència corporal de l’alumne), a les classes del qual assistiran els alumnes del Centre matriculats en Grau Elemental, Preparatori 7 anys i els tres Cursos d’Ampliació d’Estudis. Les classes s’impartiran en jornada de tarda des del dilluns dia 19 fins al divendres 23.

La professora convidada per a impartir el curs serà Lorena Luz Aparicio, actualment professora del Conservatori Superior de Dansa d’Alacant en l’especialitat de Ciències de la Salut per a la Dansa.

L’edil d’Educació, Alberto Belda, ressalta «el compromís amb el Conservatori tant en música com en dansa des de l’Ajuntament ha estat constant els darrers anys. Per exemple, hem ampliat les especialitats i creat noves borses d’ocupació per a diferents disciplines. A més, s’ha invertit per millorar el sòl perquè els alumnes de dansa puguen treballar en les millors condicions».
Belda conclou: «Des del Conservatori Municipal d’Alcoi han sortit grans professionals de dansa i música, que treballen a tot el món amb un reconegut prestigi, estem orgullosos d’ells i seguim treballant per seguir creant professionals que exporten el nom d’Alcoi a través d’aquestes arts».

LORENA LUZ APARICIO
Lorena Luz Aparicio, va formar part de Companyies professionals de Dansa Espanyola, entre unes altres; La «Compañía Andaluza de Danza!, la companyia d’Antonio Márquez, companyia de Joaquín Cortés, companyia de Mario Maya, també va ser assistent de coreografia per a programes televisius, grups de teatre i teatre musical.
Elabora el seu propi projecte de companyia; «Danza en Compañía», guanyador de «La Maratón en Danza» de Madrid, participant en xarxes de teatres amb l’espectacle «Alma Morena».
Paral·lelament cursa estudis com a entrenadora personal, re-educadora postural i instructora de la metodologia Pilates, participant impartint en Master Class com a docent convidada en Fòrums Internacionals d’Entrenadors personals i Conservatoris professionals.