La Regidoria de Benestar Social va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi l’acte de lliurament del cinqué Concurs Literari de les aules de la Tercera Edat que es realitza amb motiu de Sant Valentí. La iniciativa ha comptat amb una àmplia participació, amb un total de 33 obres presentades, de les quals 18 eren poemes i 15, cartes.

El jurat del concurs format per Jacqueline Charron, Carles Cortés i Miquel Cruz, va determinar que en la categoria de poesia Margarita Company guanyara amb «Sonet de record, sonet d’estima» mentre que el segon va ser per «Eterno Amor», escrit per Enrique Rodes. El jurat va destacar l’excel·lent nivell de l’obra guanyadora, que a més tenia una mètrica perfecta.
En l’apartat de prosa, el primer premi va ser per «Correo al cielo», de Jorge Calatayud, mentre que Mari Sari Martí, va aconseguir el segon amb «De mi no te has olvidado».

Els quatre premiats van llegir les seues obres i van emocionar a tot el públic assistent que els va aplaudir efusivament.
La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, va fer el lliurament dels premis, que van ser d’un sopar per a dos en el cas dels guanyadors i d’un bolígraf de disseny per als segons. Cal assenyalar que a banda dels premis principals, tots els participants han obtingut un obsequi, en aquest cas, un llibre que recull tots els poemes i proses presentades al concurs, així com uns bombons amb forma de cor.

Aroa Mira explica que: «Aquesta és una més de les activitats que fem per a les persones majors; aquesta setmana tindrem la festa dels enamorats i la passada vam celebrar Carnestoltes. Cal destacar que aquesta és la cinquena edició d’un concurs que cada any està més consolidat; nosaltres seguirem treballant per aconseguir un temps d’oci de qualitat per a les persones majors, ací tenim un clar exemple, ja que els participants són alumnes de les Aules de la Tercera Edat, que tenen ja 800 alumnes gràcies a l’ampliació de l’oferta formativa que vam fer l’any passat i ha permès duplicar el nombre de matriculats, i que aquest any a més han gaudit d’un taller d’escriptura que els ha fet millorar la seua redacció».