Guanyar Alcoi es congratula que la proposta de la creació de la Mesa del Centre haja estat un instrument útil i demana que les propostes siguen vinculants i dotar-la de major autonomia i pressupost.

Al ple municipal de juliol de 2016 la proposta de Guanyar Alcoi de crear una Mesa de treball per treballar en la recuperació i dinamització del centre històric de la ciutat va tirar endavant i es van comprometre que al mes de setembre de 2016 la Mesa començaria a treballar juntament amb veïns i veïnes, comerciants, grups polítics i tècnics. Des de Guanyar Alcoi, en aquest aspecte, «s’ha estat treballant en aquest fòrum des del minut u per tal d’aconseguir un Centre viu els 365 dies de l’any», asseguren.

El regidor de Guanyar Alcoi Cristian Santiago assenyala que «per fi tenim un instrument vàlid per començar a treballar de valent en la revitalització del Centre. És per això que no hem de quedar-nos en la superfície i, des de Guanyar Alcoi, demanem dotar a la Mesa del Centre de major autonomia i pressupost, que les propostes que surten del consens siguen vinculants, així com que es realitzen un seguiment d’aquestes».

En aquest aspecte, el regidor, remarca que «des de Guanyar Alcoi i tots els membres de la Mesa posarem tots els nostres esforços en el fet que continue sent un instrument útil, però tot i que les responsabilitats són compartides per tots els membres de la mesa i signants de l’acord, l’obligació d’executar-les de forma òptima és del Govern del PSOE».