Per al regidor i portaveu del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Màrius Ivorra «la falta de manteniment de l’enramada està produint el seu deteriorament, en especial el tram de la plaça Espanya».

«Hem observat que l’enramada de festes, un element fonamental de la nostra festa, des de fa anys no està sent conservada adequadament, en especial les parts de fusta que hi ha al tram de la plaça d’Espanya. Els merlets estan fets de fusta conglomerada, i si no tenen un tractament any rere any per impermeabilitzar-los, absorbeix l’aigua i es llancen a perdre. Com a simple ullada podem observar hi han merlets molt deteriorats i altres que han desaparegut» ha declarat el regidor.

«No sols hem de preocupar-nos si hi han «talls» a l’entrada o si el capità i l’esquadra és millor que l’any passat, si tenim festes de prestigi internacional cal que l’ajuntament, en la part que li correspon, es preocupe de donar la imatge d’excel·lència que exigim a les nostres festes» declara Ivorra.

«Enguany l’enramada compleix 33 anys, pensem que ja estaria bé fer un bon manteniment i assegurar la seua durabilitat altres tants anys. Mantenir i conservar és molt més econòmic que fer-les de nou», diuen des de Compromís.

«Demanem al govern de Toni Francés, es posen mans a l’obra per evitar el deteriorament de l’enramada i a l’any que ve puguem tindre una enramada digna de la nostra festa. I és planifique i consensue el manteniment anual de l’enramada amb la resta de partits, d’ara endavant», conclou Ivorra.