L’Ajuntament d’Alcoi ha adjudicat les obres per millorar el Parc Pintor Gisbert, conegut com «El Parterre» a ACA Asfaltos y Construcciones Aitana per un import de 53.856,71 euros, iva inclòs. A més, està previst dur endavant actuacions en diferents parcs i jardins de la ciutat pròximament com són el parc de Batoi, Cervantes o el riu Riquer, entre d’altres.

Aquest parc tenia un problema quan plovia ja que a l’arena ‘albero’ que estava a les zones per a vianants es feia fang i es produïen tolls. La sorra serà renovada, i rebrà un tractament de fixació que evitara danys en cas de pluja. Les obres començaran el dimecres 28.

A més, es farà un canvi que reduirà de forma considerable el consum hídric i facilitarà el manteniment del parc, ja que les actuals prades de gespa natural passaran a ser de gespa artificial.

«Aquest parc es una zona emblemàtica de la nostra ciutat. L’any passat vam recuperar la font i ara portarem endavant una sèrie de millores importants. Millores que també hi ha previstes a altres parcs i jardins, on adequarem zones de jocs infantils, prades i arbrats segons les indicacions dels tècnics municipals que anirem aprovant i desenvolupant de manera esglaonada», ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.

 

Estat actual del Parterre

Estat actual del Parterre