Aquest any, per primera vegada, totes les bandes alcoianes faran els Concerts d’Exaltació de la Música Festera al Teatre Calderón, tal com destaca el regidor de Festes i Cultura, Raül Llopis, qui també va ressaltar la foto que il·lustra la portada, obra de J. Crespo Colomer, realitzada l’any 1969 i que apareix a la Revista de Festes de Sant Jordi de l’any posterior.

Com és habitual l’ordre dels concerts el marca l’antiguitat de les bandes, començant per la més jove i acabant per la més antiga.
L’Agrupació Musical Serpis farà el seu concert el diumenge, 4 de març, a les 19.00 h. La següent banda serà la Unió Musical, serà el diumenge, 11 de març, a les 11.45 h. Per aquests dos concerts les entrades ja estan disponibles en www.ticketalcoi.com i taquilla.

El tercer dels concerts l’oferirà la Societat Musical Nova d’Alcoi, el diumenge, 18 de març, a les 11.45 hores. La recollida d’invitacions dels socis de l’entitat a la taquilla serà del 7 a l’11 de març. La venda general a www.ticketalcoi.com i taquilla serà a partir del 12 de març.

Tancarà els concerts la Corporació Musical Primitiva, com sempre el Diumenge de Rams, és a dir, el 25 de març, a les 11.45 hores. La recollida d’invitacions per als socis serà fins al dia 2 i el públic general podrà aconseguir les seues invitacions a partir del dia 3 de març.

L’horari de taquilla és de dilluns a divendres, d’11.30 a 13.30 h, dijous, divendres i dissabte, de 18 a 20 h i el dia del concert, una hora abans.

Moment de la presentació dels concerts