Fins a un total de 10 projectes han estat seleccionats dins del programa ‘Activa Ágora’, iniciativa que busca fomentar l’emprenedoria a la nostra ciutat. La selecció s’ha dut a terme a partir de les 35 candidatures presentades inicialment, 23 d’elles procedents d’Alcoi. No obstant això, la convocatòria ha transcendit l’àmbit comarcal en haver-se rebut set propostes de Cocentaina, i una per cada un dels següents municipis: Muro, Agres, Onil, Xàtiva i Ibi.

Impulsada per l’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant l’espai Àgora Coworking, i en col·laboració amb el CEEI Alcoy-Valencia, ‘Activa Ágora’ permetrà orientar, capacitar i tutelar els emprenedors a través d’un programa de tres mesos de duració que començarà el pròxim divendres al matí amb una primera presa de contacte entre els candidats a l’Espai Àgora.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, juntament amb un dels tècnics del CEEI Alcoy-Valencia, Jordi Tormo, ha valorat en roda de premsa els resultats de la convocatòria.

Manuel Gomicia i Jordi Tormo