L’alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç, ubicada al carrer Sant Francesc núm. 38.

D’acord a les paraules de l’Alcalde «aquesta oficina serà un element clau que ajudarà a dinamitzar El Centre, a la vegada que es constitueix com un espai d’assessorament, atenció i informació per al sector comercial». Més enllà del valor que tindrà per als comerciants, s’espera que l’oficina contribuïsca a la dinamització del barri, convertint-se en l’espai des d’on atorgar llicències d’apertura, ajudes a la rehabilitació d’edificis o altres línies d’actuació d’aquest estil.

El local, que ja era de propietat municipal, ha sigut reformat per un valor de 90.000 € i serà l’escenari de treball per a tres funcionaris de l’àrea de comerç.

L’edil de comerç destaca que l’obertura de la nova oficina «naix del compromís assolit amb la mesa del Centre, i és a la vegada una de les moltes accions que es duen a terme des del pla d’acció Comercial i del pla d’actuació per a la rehabilitació del barri El Centre».

Nova oficina de Comerç d’Alcoi

Nova oficina de Comerç d’Alcoi

Nova oficina de Comerç d’Alcoi