Arriba la segona edició de “Anima’t”, el programa de dinamització comunitària que pretén dotar d’activitats als barris i fer valdre la presència de les associacions de veïns com a espais de convivència i participació.

Durant els pròxims tres mesos els alumnes de 1er del cicle d’animació sociocultural i turística de l’institut de Batoi s’encarregaran de tutoritzar una sèrie d’activitats als barris de la Zona Alta, Santa Rosa i els Clots, el Centre, i el Sargento.

Les entitats col·laboradores en la iniciativa són el CIP d’FP Batoi, les associacions de veïns dels barris involucrats, i el departament de Participació de l’Ajuntament d’Alcoi.

La professora que s’encarrega de coordinar les activitats, Silvia Rico, destaca el caràcter intergeneracional de la programació així com el seu vessant dual, ja que «l’alumnat aprén mitjançant el contacte directe amb la societat, i a la vegada la ciutadania es beneficia dels serveis prestats per l’alumnat».

Per la seua part, la regidora de Participació, María Baca, ha volgut remarcar en roda de premsa «la passió i il·lusió evidenciada per l’alumnat, la inversió en capital humà que suposa Anima’t, i sobretot el caràcter voluntari i desinteressat de les associacions que participen en el programa».

Moment de la presentació

Cartell