A partir del dimarts, 20 de març, i amb motiu de les obres que estan realitzant-se per la construcció d’una redona davant del Camp de Futbol de «El Collao», hi haurà modificacions de trànsit en aquest tram del carrer Oliver, al barri de Santa Rosa.
Les modificacions afectaran el carrer Oliver amb direcció Batoi i carretera Banyeres CV795, on el trànsit es desviarà pels carrers Metge Manel Rodríguez i Mestre José Ribera Montes.

Des de la carretera Banyeres CV795 amb direcció Alacant/València, el trànsit es desviarà pels carrers Mestre José Ribera Montes i Benimarfull. Pel que respecta als autobusos, es trasllada la parada del Carrer Oliver, a l’altura del número 46, fins al carrer Mestre José Ribera Montes a l’altura del carrer Metge Manuel Rodríguez. La regidoria d’Obres espera que els canvis tornen a la normalitat en unes poques setmanes.

Cal recordar que la construcció d’aquesta redona té un cost de 409.718,1 euros IVA inclòs, (338.610 sense iva) i ha sigut adjudicada a l’empresa Vilor. La infraestructura que va començar a executar-se a finals del 2017 està situada entre els carrers Oliver, Camí Vell de Batoi, Mestre José Ribera Montes i la Carretera de Banyeres, i respon a una llarga demanda dels veïns del barri per solucionar tant l’entrada i eixida de vehicles a la ciutat cap a Banyeres, com per reordenar el trànsit en un tram amb una altra confluència de vehicles.

Estat actual de la redona

Estat actual de la redona