La ciutat d’Alcoi tornarà a ser la capital del patinatge artístic en modalitat grups xou. Seran els dies 23 i 24 de març quan el pavelló Mutualidad de Levante aculla el VIII Campionat d’Espanya, en modalitat juvenil i quartet, i el III Trofeu Ciutat d’Alcoi, en modalitat grups xicotets i grans.

Està confirmada la participació de 72 equips (4 d’ells valencians) entre els quals es troba el Club de Patinatge Artístic d’Alcoi, únic representant de la ciutat que competirà en el trofeu Ciutat d’Alcoi en grups grans, i ho farà amb la incorporació a les seues files de membres del Patí Alcodiam Salesià.

Amb una xifra de participats de 760 esportistes, el membre del comité organitzador Rafael Priego assenyala el positiu impacte que aquesta afluència de gent tindrà per a l’economia de la ciutat.

Les competicions tindran lloc ambdós dies a partir de les 16 h i les entrades es podran adquirir a través del següent enllaç:. Els preus es troben entre els 10 i els 19 €, amb possibilitat d’adquirir bons per a dos dies o entrada per a un únic dia. Cal dir que les entrades aquest any es troben numerades.

El regidor d’esports, ha estat acompanyat en roda de premsa pel president de la Federació de patinatge de la Comunitat Valenciana, Salvador Català; l’edil ha volgut destacar la fita com «una de les més importants d’Europa en aquesta modalitat».

Moment de la presentació