El regidor i portaveu de Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Màrius Ivorra,  ha declarat «Demanarem al proper ple que de forma provisional i mentre es realitzen les obres de remodelació del carrer Entença, es permeta l’estacionament de vehicles al carril bus de l’Alameda en franja horària de les 22 fins les 8 hores»

Ivorra ha comentat «segons vàrem conéixer pels mitjans de comunicació, El començament de les obres al carrer Entença s’iniciarà a principis del proper mes d’abril amb una durada d’onze mesos. Com ja hem fet constar a diferents àmbits, des de Compromís volem plantejar solucions als diferents problemes que ens sorgiran amb l’execució d’aquestes obres, i més concretament als problemes d’estacionament de vehicles, sobretot per als veïns de la zona.»

A Compromís entenem que donar solucions provisionals mentre està realitzant-se les obres és important ja que la necessitat d’espais d’estacionament és gran a la zona i ara es veurà agreujada i es per això que realitzem aquest prec.»