L’Àgora va acollir el dissabte, dia 24, la tercera edició del Retro Weekend Alcoi, un esdeveniment per als amants dels vídeo jocs dels anys 80 i 90, amb fira, xerrades i campionats. Prop de 2000 persones van participar de la jornada, que a més a més va ser benèfica, superant els 600 participants de la segona i els 700 de la primera edició.

El Retro Weekend no va ser només una jornada per a jugar, va tenir un gran nombre d’activitats, com els campionats d’Street Fighter, NBA Jam i Tetris.

La regidora de Joventut, María Baca, ha mostrat la seua satisfacció «estem molt contents, els organitzadors han rebut moltes felicitacions, i aquesta edició ha millorat les anteriors, amb molta més participació i recollint més aliments per una causa solidària».

La jornada va ser benèfica amb el projecte «Vídeo Jocs per Aliments» els assistents podien dur aliments i a canvi rebien vídeojocs. Depenent de la quantitat d’aliments obtenien més o menys jocs. Han aconseguit 500 quilos d’aliments que seran lliurats al Campament Esplai, a més han hagut uns 300 euros en donatius, a més de material esportiu i escolar.

Retro Weekend
Alcoi

Retro Weekend
Alcoi

Retro Weekend
Alcoi