El famós musical ‘El fantasma de l’Òpera’ arribará a la nostra ciutat el proper 5 de maig. La cita serà al Teatre Calderón mitjançant dues sessions, a les 18 h i a les 21.45 h.

L’Associació Amics de la Música, en col·laboració amb l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, ha fet possible que la nostra ciutat aculla un espectacle que ha acumulat al llarg de la seua història més de 140 milions d’espectadors i uns ingressos globals que superen els 6.000 milions de dòlars.

El que es veurà a Alcoi serà una particular versió d’aquest clàssic que a Espanya ha sigut escenificat recentment i de forma única en Madrid.

Miguel Ferrándiz, representant de l’Associació Amics de la Música, ha parlat en roda de premsa de les intenses negociacions amb The Really Useful Group Ltd per tal de portar l’espectacle, i de la cessió per part de l’Ajuntament d’un element que serà clau durant la representació, però que no es desvetllarà fins que arribe el moment de l’estrena.

Les entrades es podran adquirir en les oficines de l’Associació d’Amics de la Música (c/Santa Lucía, 3 baix) i a www.ticketalcoi.com.

Moment de la presentació