De cara a la segona edició de la Fira Modernista que acollirà la nostra ciutat, avui s’ha presentat l’activitat  «Junts ballarem modernisme», que permetrà al públic aprendre els passos bàsics dels balls del segle XIX així com els balls complets amb els quals poder participar en alguns actes de la Fira.

L’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) d’Alcoi i el Grup de Danses Carrascal han organitzat l’activitat en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat.

Per a que l’activitat siga possible s’ha preparat un curset que tindrà lloc a la seu del grup de danses Carrascal (pl. Ramón y Cajal, núm.6) de 18.30 a 20 h els següents dies: 9 i 16 d’abril; 7 i 21 de maig; 4, 18 i 25 de juny; i 3, 4, 10 i 12 de setembre. El preu d’inscripció serà gratuït.

La regidora de Patrimoni, Lorena Zamorano, ha presentat l’activitat en companyia de Rafa Sempere i Maria Teresa Alberola, representants del Grup de Danses Carrascal i l’AECC respectivament.