De Dijous Sant a Dilluns de Pasqua l’Oficina de Turisme d’Alcoi ha registrat 1.440 consultes, un 56,86% més que en 2017 en aquestes dates de Setmana Santa, quan van tindre 918.

A banda de l’augment de públic local, el que cal destacar és el de visitants de fora de la ciutat, 463 en 2018, mentre que en 2017 van ser 397 i és especialment significatiu l’increment en el percentatge de turistes de fora d’Espanya, un 54,52%.

Pel que fa a l’ocupació hotelera, segons les xifres que han facilitat els mateixos establiments, pel que fa als que estan fora de la ciutat, concretament prop de la Font Roja, han tingut una mitjana del 75%. En el cas dels que tenim dins d’Alcoi, hi ha unes xifres que varien molt en cada cas, oscil·lant des d’un establiment amb un 42,24%, passant per un altre amb un 100% en Divendres Sant, amb el 50% la resta de dies, passant per un altre amb un 75%.

La regidora de turisme, Lorena Zamorano, destaca que «estem satisfets perquè veiem que la línia de treball que estem seguint de turisme i de promoció del nostre destí està donant bons resultats, però no hem d’encantar-nos i hem de continuar treballant administració i sector tots a una per millorar l’oferta i consolidar Alcoi com a destinació de qualitat tot l’any, des de la regidora treballem anant a fires, fent promocions a les Xarxes Socials, entre d’altres».