El Castell de Festes ha tornat a obrir les seues portes, després de que el Govern decidira fer-lo visitable a l’any 2014. Des d’aleshores, a l’èxit de les visites s’han sumat les continues millores que s’han anat incorporant any rere any: un audiovisual i video-mapping, el cavall del Sant Jordiet per a poder fer-se selfies que van automàticament al Facebook del Castell, o les visites teatralitzades de fa dos anys. El 2018 afegeix un nou atractiu ja que es reparteix un casc de Sant Jordiet fabricat en cartró per a cada assistent.

El castell es pot visitar fins al 19 d’Abril i estarà obert tots els dies excepte el dia 8 que romandrà tancat. L’horari és de 9:30 a 13 h i de 17:30 a 19:30 , amb sessions cada 30 minuts.

La venda de les entrades serà en la taquilla del mateix Castell i en www.ticketalcoi.com. Els preus són de 0,50€ per a les persones d’entre 5 i 15 anys, 1,50€ per als majors d’aquesta edat i gratuït per als menors de 5 anys, que de tota manera deuran sol·licitar entrada en taquilla o on-line en www.ticketalcoi.com. Les reserves de grups es poden realitzar al correu festes@alcoi.org i al telèfon 96 553 71 00 extensió 1231

El regidor de Festes, Raül Llopis, convida a tota la ciutadania a acostar-se i gaudir d’aquest espai tan emblemàtic de les festes alcoianes: «Poder entrar al castell sempre ha sigut un somni per a totes les xiquetes i xiquets alcoians, pujar allí dalt i al cavall blanc del Sant Jordiet era un anhel que vam fer realitat i que cada abril podem gaudir tots, menuts i grans, i aquest any a més amb el casc de Sant Jordiet podrem tindre unes fotos més divertides».