L’antic abocador del Polígon Industrial Cotes Baixes és ara una zona verda. Segons l’Ajuntament d’Alcoi, aquesta ha estat una petició dels empresaris des de feia temps i canvia totalment la imatge d’aquest punt, facilitant a més l’accés per als vianants des del barri de la Zona Nord.

Recordem que s’ha actuat en els cinc polígons de la ciutat gràcies a la inversió de la Generalitat, la més important realitzada en la ciutat des de fa dècades i la del mateix Ajuntament.

A més d’aquesta zona verda, hi ha hagut més actuacions a Cotes Baixes on també s’han instal·lat càmeres connectades a la policia, hi ha una web de polígons amb les empreses geolocalitzades, il·luminaria led, zona d’aparcament i senyalètica vertical i horitzontal, carril bici, arbrat, zona verda amb recorreguts biosaludable, instal·lació fotovoltaica per a generar energia i asfaltat.